Sabro bliver kunstcentrum i påskedagene.

Påsken nærmer sig og du kan godt begynde at glæde dig for:

Sabro bliver kunstcentrum i påskedagene.

Der er tale om et sandt påskeæg når Sabro Kunstforening skærtorsdag kl. 14.00 slår dørene op til årets påskeudstilling i festsalen på Sabro Lokalcenter.

19 forskellige kunstnere og kunsthåndværkere kan i år opleves på foreningens påskeudstilling, og det er en rigt varieret flok. Repræsenteret på udstillingen er både malerier, fotografier, raku, stenskulpturer, tasker, smykker, uld design, drejede træting, keramik, glas, stentøj og pileflet.

”Vi er utrolig glade for og stolte over at kunne byde velkommen til et så stærkt hold af kunstnere.”, siger formand for Sabro Kunstforening Doris Nielsen. ”Det er lige før, vi kan tale om, at Sabro bliver en form for kunstcentrum i påskedagene.”

Udstillingen åbnes med en festlig fernisering skærtorsdag kl. 14.00, hvor der også vil være levende musik. Ved ferniseringen skærtorsdag kan man træffe de forskellige kunstnere og få en snak med dem om deres kunst og kunsthåndværk. Samtidig vil de forskellige kunstnere på skift være tilstede gennem udstillingsperioden. Udstillingen er åbent alle påskedagene samt tirsdag 23. april kl. 10.00-16.00 i festsalen på Sabro Lokalcenter.

Kunst er for alle og derfor er der også gratis adgang og alle er velkomne.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA