Har du en talknuser i maven?

Går du med en talknuser i maven, er du nysgerrig på livet i en kunstforening, og har lyst til at være en del af et virkelig spændende arbejde bag Sabro Kunstforening – så er det lige dig vi har brug for!!!

I Sabro Kunstforening mangler vi pt. en kasserer, som kan varetage foreningens ind- og udbetalinger, holde styr på medlemslister og lodder og lave et mindre forenings regnskab. Opgaven er ikke voldsom stor, men kræver struktur og overblik. Har du indsigt i hvordan man stiller et simpelt foreningsregnskab op, og hvordan man sender opkrævninger til medlemmer og afregner kunstnere, så er du lige den vi mangler.

Vi tilbyder til gengæld en plads i en bestyrelse, hvor du vil få indsigt i, hvordan arbejdet i en kunstforening forløber. Du vil blive inviteret med på besøg ved kunstnere, ligesom du vil have medindflydelse på, hvilke værker foreningen indkøber hen over året af udstillende kunstnere til udlodning på den årlige generalforsamling. Du vil med andre ord være med til at præge den kunst, vi hver sæson henter til Sabro og præsenterer for medlemmer og byens borgere.

Lyder dette som noget for dig, så tøv ikke med at kontakte formand Doris Nielsen via tlf.: 2119 3964 eller mail: dorisnielsen@gmail.com

Vi glæder os til at høre fra dig.