Forside

Sabro Kunstforening

GLÆDELIG JUL & GODT NYTÅR

Sabro Kunstforening ønsker alle medlemmer og borgere i Sabro en rigtig glædelig jul og et godt nytår.
 
2020 har ikke budt på de bedste betingelser for vores kunstforening. Lad os sammen håbe, at det nye år bringer mulighed for atter at opleve kunst lokalt i Sabro.
 
Du kan være med til at gøre en forskel for kunsten i Sabro...👨🏻‍🎨
Vær med til at sætte dagsorden for hvilken kunst, der udvælges til udstillingerne, og hvilke interessante foredrag og arrangementer kunstforeningen tilbyder. - Kontakt os her via facebook med dine gode ideer💡

Medlemskab af Sabro kunstforening

Holder du også af kunst, er et medlemskab af Sabro Kunstforening lige noget for dig. Som medlem af Sabro Kunstforening inviteres du til automatisk til fernisering på foreningens udstillinger, og deltager på foreningens generalforsamling i lodtrækningen om et af de købte kunstværker. Et medlemskab af Sabro Kunstforening koster kun 350,- kr årligt.

Ønsker du at blive medlem af Sabro Kunstforening, skal du blot sende flg. oplysinger til foreningens formand eller kasser via mail:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefon
  • E-mail

Ved indmeldelse accepterer man at korrespondance og udsendelse af materiale til og fra foreningen sker digitalt.

Kontingentet er pt. 350,- kr årligt.

Klik her for at læse foreningens vedtægter...

Klik her for mailadresse på forenings formand og kasser...

Kommende arrangement

PT. INGEN ARRANGEMENTER - Vi afventer coronasituationen

Kunstværker til udlodning

Ved generalforsamlingen 4. feb. 2020 blev disse kunstværker udloddet blandt foreningens medlemmer. Skal du have chancen for at få ny original kunst på væggene ved næste års generalforsamling, så meld dig ind i foreningen. Du finder oplysninger om indmeldelse via linket eller nederst på forsiden her. Vær opmærksom på at billederne kan være forvrænget. Se filen under billederne for korrekt gengivelse af værker.